ENNEN KUIN LUET! 

klikkaa tästä ja lue nutrilett-suosituksemme vuodelle 2024!

Kuka väittää että laihdutus on mahdotonta?

Arvon lukija,

Joskus on pakko olla rehellinen itselleen ja kysyä onko todella tehnyt kaikkensa laihduttaakseen, vai onko tyytynyt mahdollisesti hyppimään dieetistä toiseen, tekosyystä toiseen. Valitettavasti usein ihmiset tyytyvät vodesta toiseen, pahimmillaan viikosta toiseen, toistamaan samaa laulua: “laihdutus on mahdotonta”, “en vain laihdu vaikka kuinka yritän”, “minä en pysty pudottamaan painoa!”, “Minun geenit ovat vain tällaiset, en vain laihdu..”

Tämän postin tarkoitus ei ole latistaa eikä solvata, mutta jos ihan rehellisiä ollaan, niin suurin osa laihduttajista eivät ota hommaa sen vaatimalla vakavuudella. Kun oikeasti yrittää, se onnistuu. Ja miten se onnistuu? Nutrilettilla, kuten sadat, jopa tuhannet suomalaiset, ovat omakohtaisesti todenneet.

Aivan kuten mtv3.fi:n testiryhmä yksimielisesti totesi Nutrilett – kuurin jälkeen: http://www.mtv3.fi/kilpailut/?helmi/nutrilett/1502900

Kommentit puhuvat omaa tarinaansa:

“””

– Sai syödä usein, vaihtelevat ateriat ja maut. Ateriat todella helppo valmistaa.

– Keho tottui nopeasti pienempään määrään ruokaa ja viikko dieetin päättymisen jälkeen painoni on tippunut 1,5 kiloa. Tästä on helppo jatkaa kohti normaalipainoa.

– Valmiiksi ohjelmoituja aterioita on helppo noudattaa, valmistaminen on helppoa ja jos menisi vaikka mökille, niin paketti kaupasta mukaan ja siinä kolmen päivän kevennys. Ei vaadi keittelyjä eikä maidon lisäksi mitään muuta. Arvostan helppoutta ja valmiiksi koottua pakettia. Selkeää.

– Pastat olivat maukkaita ja yllättäen suklaapatukka kahvilla maistui ja siirsi näläntunnetta. En pidä makeasta, mutta patukat olivat ok. Nälän tunnetta ei tullut missään vaiheessa.

“””

Mikäli et ole koskaan testannut Nutrausta, nyt jos koskaan on aika tehdä näin. Tutustu lisää klikkamalla tästä ja aloita laihtuminen välittömästi!

 

Onnea matkaan!


Tags

atkinsin dieetti, hyvä terveys, laihdutus, motivaatio, painonhallinta


Lue myös:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked

  1. Niin totta, nutraamalla ei kerrassaan voi mennä pieleen.

    Pieleen voi mennä jos sen tekee väärin – ei noudata ohjetta.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}