ENNEN KUIN LUET! 

klikkaa tästä ja lue nutrilett-suosituksemme vuodelle 2024!

Halpa Laihdutus

Laihduttaminen voi joskus käydä kukkarolle: terveellinen ruoka on aivan törkeän kallista Suomessa, kuntosalimaksut ovat pilvissä ja uudet kuntoiluvarusteet maksavat maltaita. Toki esim. vaatteita ja muuta saa halvallakin jostain löytölaarista, mutta aina ei halvin ole se paras vaihtoehto terveyden kannalta. Esimerkiksi juoksukengissä ei kannata säästää laadun kustannuksella, tulet tarvitsemaan jalkojasi hyvässä kunnossa vielä pitkän aikaa!

Tämän postin tiimoilta haluamme alkaa keräämään lukijoidemme vinkkejä halvempaan laihdutukseen. Kertokaa alla omat parhaat vinkkinne miten kiloja voi karistaa helpommin. Taloudellisuus on monille lähes yhtä tärkeää kuin itse tulokset!

Kertokaa parhaat vinkkinne alapuolella, ja kertokaa myös jos jossain on hyviä tarjouksia ja kampanjoita menossa. Autetaan näin toisiamme. Mikäli saamme oikein hyviä vinkkejä, voimme jopa palkita parhaat kirjoitukset vaikkapa lahjakortein.

 


Tags

hyvä terveys, juoksukengät, kuntoiluvarusteet, kuntosalimaksut, laihduttaminen, terveellinen ruokavalio


Lue myös:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked

 1. Kesällä ja alku syksystä poimim puolukat, mustikat, viinimarjat ja mansikat urakalla palkaseen niin on koko talveksi marjoja. ja mikä parasta luonnosta saa ilmaiseksi mustikat ja puolulat! Oman kehon painolla tehtävät lihaskuntotreenit ylläpitää lihaksia ja juoksu/kävely auttaa pudottaan painoa, halvalla. Satsasin 1,5vuotta sitte 100€ lenkkareihin ja edellee loisto kunnossa on eli lopulta pieni sijoitus oli hyvinvointiin. Lisäksi kun jättää ostamatta herkut ja alkoholin niin saa säästöön paljon rahaa 🙂 toki minäkin herkuttelen aina väliin mutta vaan pienen määrän kerrallaa. Luontoa kannattaa hyödyntää nii ravinnossa kuin urheilussakin 🙂

 2. Itsellä edullisimmaksi tulee ihan kävely lenkit ja jumppaaminen /aerobiccaaminen kotona itsekseen oman voinnin ja jaksamisen mukaan ja jättää ylimääräiset herkut pois, kalorilaskuri .fi sivulla on hyvät tiedot kaloreista ja kulutuksesta josta löytää melkein kaikki mahdolliset kalorin kulutus tavat autolla ajosta rakasteluun saakka… joten suosittelen sitä muillekkin. kalori laskuria voi käyttää ilmaisena ja samoin ruokapäiväkirjaa mutta pienellä maksulla saat tarkemmat tiedot kaikesta melkein mitä syöt ja juot.

 3. Puistojumpat on kyllä kesällä AIVAN loistavia! Harmi että tulee talvi.. Mitä porukka tekee talvella?

 4. Ei laihduttamisen tarvitse olla kallista, vaikka siihenkin toki saa uppoamaan ihan niin paljon kun on valmis laittamaan. Näin kesällä vihannekset, hedelmät, marjat on tosi edullisia ja talvellakin löytyy vaihtoehtoja. Lisäämällä kasvisten ja vähärasvaisten maitotuotteiden määrää lautasella pienenee kulut kuin itsestään ja kun uskaltaa pikkasen lisätä vielä öljyä niin pysyy nälkäkin poissa pidempään ja iho, hiukset ja kynnet loistokunnossa. Vettä tarpeeksi aamu- ja välipaloiksi smoothie (esim ananasta, mansikoita ja välillä sekaan maustamatonta jugurttia tai avokadoa, mustikoita ja jugurttia yms. mitä milloinkin edullisesti saa ekaan versioon voi lorauttaa muutaman tipan rypsiöljyä) Perussalaatista tulee ruokaisampi kun käyttää monipuolisesti myös juureksia ei pelkkiä vihanneksia. Villiyrtitkin loistavia, alkuun pääsee kirjastosta villiyrttikirjan lainaamalla.Liikunnan ei tarvitse maksaaa mitään, lenkille pääsee ilmaiseksi ja monissa paikoissa rantakin löytyy läheltä. Puistojumpat on tosi halpoja ja mukavia ja auringon paiste mukavasti pistää hien virtaamaan…
  Meillä ainakin kauppa lasku pieneni selvästi kun ruvettiin ostamamaan enemmän juureksia, vihanneksia ja kauden hedelmiä. Ja tämä siis talvella nyt kaikki nämä seuraavat kuukauden todellakin edullisia. Lisäksi osan lihasta voi korvata soijalla. Tarpeeksi proteiinia(lihojen, munien yms. lisäksi maitotaloustuotteista), rasvaa ja kaikenlaisia kasviksia niin vatsakin on tyytyväinen eikä nälkä vaivaa.

  Aurinkoista kevennys kesää!

 5. Käyn ite salilla ja syön vähäkalorista ruokaa, vatsa tulee täyteen joka aterialla. Oon ainakin huomannut, että menee vähemmän rahaa nyt kun ei joka päivä oo ostamassa herkkuja, muutamia perustarvikkeita vaan että pystyy syömään terveellisesti, eikä joka päivä edes tarvitse enää käydä kaupassa!
  Ja se raha mitä ennen meni herkkujen ostoon (tai ehkä puolet siitä), menee nykyään kuntosalin kuukausimaksuun. Eikä sinne montaa vaatekertaa tarvitse hankkia. 🙂

 6. No vanha kunnon pyörälläajohan se on hyvä kesällä! Ei muuta kuin ostamaan joku romu käytetty fillari jota polkiessa hiki lentää ja vaikka työmatkat tai joka päivä kun kaksi tuntia ajelee niin käy hyvästä kuntoilusta. Eikä ole kesällä inhottavaa hommaa ollenkaan, maisema vaihtuu ja jalat vahvistuvat. Mukava vaikka ottaa iltapalaeväät matkaan ja syödä jossain kaukana ja sitten polkaista takaisin kotiin, matkalla käydä kahvilla jossain kunhan muistaa jättää leivonnaiset sikseen. Itse harrastan tätä pari kertaa viikossa ja oikein hyvältä tuntuu aina.

 7. Minusta tuo laadukkaan ruoan kalliina pitäminen on vähän yliarvostettua – suurin tekijä itelläni on ainakin ollut yksinkertaisesti annoskoon pienentäminen. Ei sitä tarvitse ahtaa mahaansa kilotolkulla vähärasvaista lihaa – syö sitä normaalia ruokaa mutta opettelee pärjäämään vähemmällä. Sitä oikeasti pärjää.

  JOKA kerta ennen ruokailua, 10 minuuttia ennen, puoli litraa vettä mahaan. Auttaa muuten kummasti!

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}