September 30

Ihmekeittodieetit

0  comments

Laihduttajan Ihmekeitto

Nopeaan pikaratkaisuun painon pudottamiseksi kaalikeittodieetti (katso linkki jutun lopusta) saattaa olla hyvinkin tehokas ratkaisu. Se on erittäin tiukka dieettikausi, ja pudottaa painoasi kiloilla viikon aikana. Tämä keittodieetti on tunnettu jo vuosien ajan ja on kerännyt paljon eriäviä mielipiteitä laihduttajien keskuudessa.

Dieettiä seuratessa ruokavalio on pitkälti rajoitettu “ihmekeiton” syömiseen. Tämä koostuu mm. kaalista, sipulista, porkkanasta, selleristä yms. aineista. Keittoa saat syödä rajoittamattomasti, ja sen lisäksi on määritelty tietyt ruoka-ainekset päivää kohti mitkä ovat sallittuja. Keitossa itsessään on kaloreita niin mitättömästi, että sitä saat syödä niin paljon kuin haluat. Alkoholi ja makeat juomat ovat kiellettyjä.

Monet väitteet dieetin rasvaa polttavista vaikutuksista ovat valitettavasti kuitenkin epätotta. Suurin osa painosta mikä häviää, on vain nesteitä. Tämä dieetti on kuitenkin hyvä kehon puhdistamismielessä. Pitkäntähtäimen suunnitelmana tämä ei sovi laihduttamiseen ja dieettaamisen koska viikon dieetin ravintoarvot eivät ole hyvät eivätkä oikeassa suhteessa.

Keittodieettiä suositellaan suoritettavaksi vain viikko kerrallaan ja ainakin parin viikon tauoilla. Pidemmät ajat johtavat terveydellisiin ongelmiin koska keittodieetti ei tarjoa riittävän runsasta ja monipuolista ruokavaliota.

[ad#nelio_pieni]

Lyhyesti sanottuna voisi todeta että tämä dieetti voi tarjota sinulle hyvän lähdön terveellisemmin syömiseen, kehosi puhdistamiseen ja laihduttamiseen tai muutaman kilon karistamiseen erikoistapahtumaa varten. Laihdutus tällä tavalla ei kuitenkaan ole kauaskantoista eikä kovin mieluisaa yksipuolisuutensa ja varsin rajoittavan luonteensa vuoksi.

Katso keiton ohje täältä.


Tags

laihdutus, ruokavalio


You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}