ENNEN KUIN LUET! 

klikkaa tästä ja lue nutrilett-suosituksemme vuodelle 2024!

Jojoilija:=)

Olen pian 50 täyttävä ja taas kerran laihduttava naishenkilö. Sainkin tuossa alkuvuodesta niin paljon motivaatiota ja ponnahdusta laihduttamiseen että tiputin 92 kilosta 85:n kiloon ja olin tosi liikkuvainen ja onnellinen kunnes yksi kaunis päivä töissä liukastuin ja toinen nilkka kääntyi pahasti ja jäi alleni jolloin pohjeluu murtui ja jalka kipsiin 6 viikoksi sekä 2 kuukautta sairaslomaa. Kaikki kiloni tulivat pikkuhiljaa sairastamisen aikana takaisin ja nyt niitä tas pudottelen. Nyt painan 88.5 kg ja alaspäin ollaan menossa. Hyvänä vinkkinä olen itselleni huomannut sen että laitan pakastusrasioihin 100g lihaa, kalaa tai kanaa ja 200g kasviksia (siis kasvikset ovat vokkivihanneksia ja paprikaa, sipulia, tomaattia pilkottuna ja kuumennettuna sekä maustettuna. Jäähdyttelen sit niitä ja punnitsen lihan, kanan tai kalan kanssa samoihin rasioihin ja kirjoitan päälle niin en joka päivä syö kahta samaa ruokaa. Ja aamupala on kaurapuuro leseillä, raejuusto ja marjoja. Se pitää kauan nälän pois. Illalla ja välipalalla syön rahkaa ja marjoja. 3 litraa vettä menee päivässä.
Että näillä eväillä mennään ja jos jollekkin tuntuu myös tämä kuulostavan hyvältä niin eiku kokeilemaan ja ruokailujen välit kannattaa pitää 3 – 4 tuntia että ehtii se nälkä tulla. tsemppiä kaikille:=)


Tags

hyvä terveys, kuntoutus, laihdutus, liikunta, motivaatio, sairastaminen


Lue myös:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked

  1. Motivaatiosi kuulostaa mahtavalta,ja systeemisi loistavalta! Tsemppiä! harmi ettet voi liikkua,mutta energiaa kuluu myös levossa joten laihtumista tapahtuu kun syö vähemmän kuin kuluttaa! 🙂

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}