ENNEN KUIN LUET! 

klikkaa tästä ja lue nutrilett-suosituksemme vuodelle 2024!

VIHDOINKIN menestystä

Heps kaikille,

olen 45 vuotias naisihminen, ja viimeiset 15 vuotta noin ollut suuria ongelmia painoni kanssa, yksinkertaisesti vaan mikään ei auta. tai siis auttaa, kun vaan saa itseään niskasta kiinni. Viimeisen kolmen viikon aikana olen tiputtanut painoa jo yli 10 kiloa, ja pelkästään nutriletilla, se toimii, kirjoitan tänne pitääkseni asiasta päiväkirjaa ja tulen kirjotitamaan lisää joka viikko kunnes olen menettänyt tavoittelemani 30 kiloa.

haluan ja toivon että kaikki nutraajat tulevat tänne kommentoimaan ja jakamaan kokemuksiansam, yhdessä on mukavampi menestyä. en oikeen kehtaa tästä asiasta puhua työpaikallani, koska “kaikenmaailman humpuukia sitä käytetään, senkus vaan liikut enemmän ja syöt vähemmän”.. VAAN KUN EI SE OLE TOIMINUT itselleni.

vaatii suunnitelmallisuutta tämä homma.

maija


Tags

laihdutus, painonhallinta, päiväkirja, tavoitteet


Lue myös:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked

  1. Kiitos Maija kokemustesi julkituomisesta!!! Hienoa kuulla, että itseni lisäksi on muitakin naisia, jotka kamppailevat saman ongelman eli ylipainon kanssa.

    Aikanaan pudotin painoa -13 kg Painonvartijoissa, mutta kaikki pudotetut kilot ovat tulleet takaisin. Vieläpä muutama kilo lisää on tosiaan kropassa painolastina. Nyt kokeilen parhaillaan Nutrilett -valmistetta ja uskon kyllä, että se toimii. Siitäkin kokemuksia ammoisista ajoista saakka, jolloin kokeilin mutta lopetin kesken tuotteen hinnakkuuden takia.

    Nyt olen täällä “kaipaamassa” rohkaisua, jotta saisin jonkinlaiset kesävaatteet ja muutenkin hyvää oloa… Hyvää Juhannuksen odotusta kaikille painon vartijoille!

    Anna

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}