ENNEN KUIN LUET! 

klikkaa tästä ja lue nutrilett-suosituksemme vuodelle 2024!

ACKD Dieetti – Laihdu ilman nälkää!

ACKD™ Dieetti on vuoden 2011 kuumimpia ja odotetuimpia uutuuksia laihduksen saralla, ja siksipä se onkin saanut huikean määrän mediahuomiota viime aikoina – eikä ollenkaan suotta. Se auttaa sinua laihtumaan ilman riutumista ja nälkää näkemättä. ACKD™ Easy Diet -ateriankorvikkeissa hyödynnetään pelkästään luonnollista kehosi aineenvaihduntaa. Se hyödyntää ketoosia, jossa elimistö ottaa lähes kaiken tarvitsemansa päivittäisen energian pelkästään ylimääräisestä, kehoon kertyneestä rasvasta. Näin lihaksesi pysyvät vahingoittumattomina, ja laihdutus on todella nopeaa.

ACKD™ on tarkoitettu perusterveille aikuisille tehokkaaseen painonpudotukseen. Sen perustana on niukkaenergiainen ruokavalio, jota noudatetaan 2–3 viikkoa kerrallaan. Kaloreiden rajoittaminen lisää sinun energisyyttäsi ja luo sinulle hyvänolon tunteen jo neljännen päivän jälkeen. Sitkeys palkitaan siis nopeasti, ja mikään ei ole palkitsevampaa kuin nopea kilojen kariseminen ja elinvoimaisuuden palautuminen! ACKD™-dieetti motivoi ja helpottaa dieetin jälkeiseen vähähiilihydraattiseen ruokavalioon siirtymistä. Vähähiilihydraattisella ruokavaliolla on helppo estää painoa nousemasta takaisin jatkossa. Näin pysyt siis tavoitteissasi pysyvästi!

 

ACKD tehoaa nopeasti ja luonnollisesti.

ACKD on tuote, joka raivaa tietään laihdutusmarkkinoilla tehokkaasti, ja sen maine ei ole tuulesta temmattu – se on auttanut lukuisia käyttäjiä laihtumaan nopeasti. Klikkaamalla ylläolevaa kuvaa pääsette lukemaan lisää tarinoita käyttäjiltä.

Kokeilkaa ACKD:ta ja takaamme, että ette kadu! Tutustumistarjouksena voitte hyödyntää myös arvokkaan edun:

ACKD Dieetti

Aloita siis laihtuminen ACKD:n avulla jo tänään! Klikkaa tästä siirtyäksesi erikoistarjoukseen, joka ei ole voimassa kauaa (kannattaa käyttää tilaisuus heti).

ps. ACKD™ on kehitetty ja viimeistelty Suomessa! Näin ollen se on taatusti turvallinen ja elimistöllesi oikeanlainen, huolellisesti testattu laatutuote.


Tags

ACKD, atkinsin dieetti, hyvä terveys, laihdutus, mediahuomio


Lue myös:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked

  1. Kyllä! Toimii, mulla on suvusta samanlainen kokemus kuin Josella. Itse menossa samaa tietä nyt. En tartte lääkäriä, riittää vähän pienempi pudotus, mutta huikea tuote on.

  2. On toiminut! Keitot on hyviä, ja maku paranee kun nälkä kasvaa 🙂
    Itse olen syönyt hiukan vihersalaattia iltaisin keittojen lisäksi. Pysyn siis ketoosissa ja tiputan painoa mutta hitaammin.
    Äitini tiputti keitoilla 25 kg 7 viikossa. Hänellä oli siis lääkäri mukana valvomasa näin pitkää dieettiä. Tietysti mitä enemmän on lähtöpainoa sen nopeammin tippuu.

  3. Hei, kertokaas vähän kokemuksia miten on AKCD toiminut tai onko toiminut ollenkaan? Kiinnostaisi tietää

    leena

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}