ENNEN KUIN LUET! 

klikkaa tästä ja lue nutrilett-suosituksemme vuodelle 2024!

-1kg viikossa

Olen 21v 167cm ja 82kg. Elikkäs tuota ylipainoa on raskauden jäljiltä. Lopullinen tavoitteeni on laihtua 15 kg. Haluaisin kuitenkin aloittaa reippaammin lähestyvien häiden takia ja minun pitäisi saada kuuden viikon ajan paino tippumaan -1kg/vko.
Mikä kalorimäärä ruuasta saisi tulla maksimissaan, jotta saisin hyv’n aloituspotkun?

Olen kuukauden verran syönyt pienempiä aterioita ja lisännyt vihreää lautaselle. Juon joka päivä litran maitoa johon on sekoitettu n. 1dl soijaproteiinia. Juon kupillisen vihreää teetä päivittäin. Pyöritän 1,2kg painoista hulavannetta joka päivä 30 min, niin että hieman hengästyttää ja hiki tulee. Lisäksi käyn vaunulenkillä 2-4 kertaa viikossa ja 30-80 min kerrallaan.

Harmikseni paino ei ole tippunutyhtään tämän kuukauden aikana, eli pitää katsoa tuo ruokapuoli kuntoon tarkemmin. Olisi kiva saada vaikka esimerkkiruokalista. (Siis yhden päivän ruokalista, joka sisältäisi kaikki ateriat ja juomat yms. , jotta saisin selkeän mallin itselleni)


Tags

hyvä terveys, kalorit, laihtuminen, painonhallinta, ruokavalio


Lue myös:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked

  1. Uh, aika jännä että ei ole tuonkaan jälkeen paino tippunut. Itse en ole ollut raskaana vielä ikinä mutta laihdutuksesta on kyllä kokemuksia, en niin kaloreista tiiä mutta itsellä on auttanut se kun jättää illalla syömiset tosi vähään ja syö vaan paljon aamulla ja lounaalla. Illalla tyyliin joku rahka ja raejuustoo vaan.

    toivottavasti kuitenkin onnistut

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}