ENNEN KUIN LUET! 

klikkaa tästä ja lue nutrilett-suosituksemme vuodelle 2024!

Zumba Valloittaa Suomen

MITÄ ZUMBA ON ?

Se on kaloreita kuluttava fitness-tanssitunti, joka on yhtä aikaa tehokas, hauska ja mukaansatempaava. ZUMBAN kantavana ajatuksena on liikunnan ilo ja liikkeiden helppous. Se on sekä kehoa että mieltä hoitavaa liikuntaa. Treenatessa, vuoroin latinalaisen ja kansainvälisen tanssimusiikin tahdissa, arjen huolet unohtuvat.

ZUMBA-tunnin jälkeen olet aina hyväntuulinen ja energinen. Tunnin aikana yhdistellään useita musiikki- ja tanssityylejä, joista kootaan dynaaminen, innostava ja tehokas paketti.

ZUMBASSA hyödynnetään aerobicille tunnusomaista intervalli- ja kestävyysharjoittelua, jolla saadaan maksimoitua kehon kaloreiden kulutus ja rasvanpoltto. Siihen yhdistetään helppoja tanssiaskelia vuoroin nopeaan ja hitaaseen rytmiin. Jokainen tunti on ainutlaatuinen ja hauska. Uskomme, että se motivoi ja kannustaa sinua tulemaan ZUMBA-tunnille yhä uudestaan ja uudestaan.

ZUMBA sopii sekä vasta-alkajille että pidempään liikuntaa harrastaneille.

ZUMBAN HISTORIA

Kolumbialainen fitness-ohjaaja “Beto” Perez kehitti ZUMBAN, kuin vahingossa 1990-luvun puolivälissä. Eräänä päivänä, kun hän oli matkalla ohjaamaan aerobic-tuntia, hän huomasi unohtaneensa kaiken aerobic-musiikin kotiin. Hänelle ei jäänyt muuta vaihtoehtoa kuin rakentaa tunti alusta alkaen uudestaan sen musiikin pohjalta, jota hän kuunteli autossaan. Se oli perinteistä salsaa ja merenqueta. Tämä oli haaste improvisoida ja rakentaa aerobic-tunti käyttämällä muuta kuin perinteistä aerobic-musiikkia. Beto selviytyi haasteesta voittajana ja ZUMBA oli syntynyt! Siitä tuli nopeasti koko kuntokeskuksen suosituin tunti. Vuonna 1999 Beto toi ZUMBAN USA:han ja sopi yhteistyöstä Alberto Perlmanin ja Alberto Aghion kanssa. Tänä päivänä ZUMBAA tanssii yli 3 miljoonaa ihmistä yli 35 maassa eikä ZUMBAN leviämiselle ole näkyvissä loppua.

Testaa Zumbaa!
Testaa Zumbaa!

Tilaa nyt Zumba® Fitness DVD Kit -tuotepaketti ja saat kaiken tämän:

Zumba® Fitness Basics -kunto-ohjelma. Basics -ohjelmassa kolme suosikkiohjaajaa käy läpi jokaisen rytmin ja opettaa askeleet perusteellisesti alusta alkaen. Kesto noin 60 minuttia.

Zumba® Fitness 20-Minute Express -kunto-ohjelma. Täydellinen ohjelma silloin kun sinulla ei ole paljon aikaa! Tämä energinen ja sykettä nostattava ohjelma sopii sekä vasta-alkajille että edistyneemmille harjoittelijoille. Kesto noin 20 minuuttia.

Zumba® Fitness Sculpt & Tone -kunto-ohjelma. Ohjelmassa käytetään Toning Sticks -käsipainoja ja sen avulla pääset keinuen ja tanssien hyvään kuntoon. Koko vartaloa muokkaava harjoittelu on todella hauska ja tehokas! Kesto noin 45 minuuttia.

Zumba® Fitness Cardio Party on kunto-ohjelma, joka liikuttaa jalkoja, keikuttaa lantiota ja saa koko vartalon mukaan rytmiin. Salsan, Reggaetonin, Samban ja Afro-rytmien tahtiin poltat kaloreita erittäin tehokkaasti. Kesto noin 50 min.

Zumba® Fitness Total-Body Transformation Guide -oppaassa on ohjeita, jotka auttavat sinua syömään oikein ja pudottamaan painoa. Myös Zumba-ohjaajat antavat omia vinkkejään painon pudotuksesta ja vartalon muokkaamisesta. (Opas on englanninkielinen)

Lisäksi saat nämä upeat lahjatuotteet:
• Zumba® Fitness Toning Sticks -käsipainot
• Zumba® Fitness LIVE! -kunto-ohjelmassa on mukana Zumbaan villiintyneitä harrastajia. Eläydy musiikkiin ja anna Zumban viedä mukanaan! Kesto noin 55 minuuttia.
• Zumba® Fitness Flat Abs -kunto-ohjelman avulla muokkaat itsellesi hoikan ja seksikkään keskivartalon. Kesto noin 20 minuuttia.

TILAA:

Jatka Tsekkaamaan ZUMBA!

(lähteet: zumba.fi ja zumbafitness.fi)


Tags

fitness, kalorienkulutus, kehonhoito, liikunnanilo, tanssi, zumba


Lue myös:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked

  1. Zumba on aivan loistava setti vieläkin. Oli muodis vissiin 2010 mutta mä en oo jättänyt pois vieläkään ja vieläpä oon alkanu meneen vesizumbaan. Tosi kiinteyttävää harjoittelua ja toimii hyvänä rentouttajana töiden jälkeen. Todellakin kannattaa testata hyvät ihmiset!

  2. En voi ostaa Zumbaa. olenn 13v ja haluan laihduttaa! haluan zumbaa. eiks oo muuta keinoo, ettei tarvis tialta zumbaa?

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}