ENNEN KUIN LUET! 

klikkaa tästä ja lue nutrilett-suosituksemme vuodelle 2024!

vaikea aloitus

itse olen jo yrittänyt laihduttaa sellaisen vuoden. Hyvin se aina alkaa. Ensimmäine viikko on helppo, rupean laihtumaan 0.5-1kg. Mutta sitten se lopahtaa… mikä siinä on? olen yrittänyt monta kertaa aloittaa uudestaan ja olen ottanut itsestäni “niskasta kiinni”, mutta ei vain onnistu! Nyt aloitan sellaisen viidettä kertaa vuoden sisällä laihdutuksen ja päätin että laihdutan ainakin 5 kg elokuuhun ensimmäiseen päivään asti. Pystynköhän minä siihen? Antakaa omia vinkkejänne millä pystyn pitämään laihduttamisen että en lopahtaisi. Ja antakaa hyviä vinkkejä miten pystyy laihtumaan nopeasti mutta varmasti. Kiitos jo alkukäteen!


Tags

laihdutus, motivaatio, tavoitteet


Lue myös:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked

  1. Kamoon, ei se ole vaikeeta, oikeasti, ottakaa ja itteenne niskasta kunnolla kii. EI SAA SORTUA EIKÄ LIPSUA, ja se vinkuminen loppuu nyt.

    Nyt: TOIMI! Ei se muuten onnistu.

  2. Oletko muuten tietoinen että tuo 0,5 kg tai yksi kilo viikossa ei takuulla vielä ole itse asiassa laihtumista vaan vain nesteiden poistumista.

    Koitappa vetää viikko pari oiekasta hardcore-meiningillä, vaikka nutrilettia tai jotain. Takuulla sattuu, mutta takuulla huomaat eron siinä mikä on nesteidenpoistoa ja mikä laihtumista. Voinee helpottaa tulevaisuuden projektien anssa myös!

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}