ENNEN KUIN LUET! 

klikkaa tästä ja lue nutrilett-suosituksemme vuodelle 2024!

Nutrihaaste – osa 1!

Haluatko aivan oikeasti laihtua vai oletko tyytyväinen netin surffaamiseen ja ainaiseen unelmointiin laihdutuksesta? Tämä on ikävää mutta totta: suurin osa teistä, hyvät lukijat, kuulutte tuohon jälkimmäiseen kategoriaan. Ainaisiin haahuilijoihin jotka eivät ota asioita omiin käsiinsä. Siinä ei ole mitään hävettävää. Pidimme asiasta jopa kyselyä sivuillamme, ja tuhansista vastanneistä 87% kertoi kuuluvansa “ikuisiin yrittäjiin” Ajattele – 87%!! Saimme tämän idean yhdeltä vierailijalta, ja toteutamme sen nyt.

Tämä on suora kutsu maan ensimmäiseen Nutrihaasteeseen.

 

Haastamme lukijamme kahden viikon Nutrilett-kuurille. Helmikuun ensimmäinen päivä, 1.2.2013 tapahtuu! Jokainen joka lähtee haasteeseen mukaan voi rekisteröityä alla kommenteissa jättämällä oman nimimerkkinsä ja lupaamalla osallistuvansa. Tämä ei luonnollisesti ole mitään lainvoimaista, mutta ainoa häviäjä kisassa voit olla sinä itse – nimittäin jos lipsut tai et osallistu ollenkaan vaikka päätät osallistua. Tee päätös nyt, noudata allaolevia ohjeita, ja aloita henkinen valmistautuminen – helmikuussa räjähtää!

Ensimmäinen askel: tee periaatepäätös laihtua ja vetää koko kuuri huijaamatta läpi. Tee tämä lupaus itsellesi, muut haasteeseen lähtijät eivät välitä onnistumisestasi. Voit näyttää muille mallia ja olla viimeinkin tyytyväinen itseesi! Kirjoita kommentti alle ja ilmoita osallistumisaikeesi ja nimimerkkisi.

Toinen askel: hanki kahden viikon varastot Nutrilettia.  Nutrilettia löytyy mistä vain. Helpoimmalla pääset kun tilaat suoraan kotiisi Hyvinvoinnin tavaratalosta useamman päivän starttipaketteja pari kappaletta – esimerkiksi kaksi 12 päivän pakettia Hyvinvoinnin tavaratalosta (klikkaa, aukeaa uuteen ikkunaan). Huomaat myös että tämä tulee kustannustehokkaaksi sinulle – terveellinen ruoka maksaa todella runsaasti nykyisin. Nutrilettia löytyy myös monista hyvin varustelluista päivittäistavarakaupasta, mutta monesti näitä isompia pakettaja joissa on useammalle päivälle varattu aineksia ei niistä löydy. Jos löytyy – hyvä!  Mistä tahansa sen hankitkin, tee se _heti_ eikä huomenna. Muuten homma alkaa lipsumaan.

Kolmas askel: valmistaudu pitämään päiväkirjaa joko itsesi kanssa ihan paperilla, alapuolella kommenteissa tai esimerkiksi meidän lukijan nurkassamme! Olethan tietoinen paikasta? Voit aloittaa oman laihdutuspäiväkirjasi siellä – tämä on ehdottomasti meidän suosittelemamme keino.

Viimeinen askel tällä haavaa: liity postituslistallemme mikäli et ole jo liittynyt. Nutrihaasteen etenemistä, päiväkirjojen yhteenvetoa ja kaikkea asiaan liittyvää tullaan seuraamaan myös sen kautta. Myöskin lähtölaukaus lähetetään sen kautta.

 

Voit aloittaa jo oman päiväkirjaketjusi lukijan nurkassa jo tänään – mikään ei estä. Itse asiassa suosittelemme tätä. Kommentoimalla omaa ketjuasi joka päivä kahden viikon alkaen helmikuussa pysyt varmasti tavoitteessa ja mekin voimme kannustaa sinua!

Ota ensimmäinen askel kohti laihempaa sinua NYT välittömästi. Jos et ota, ainoa joka häviää on sinä.

Menestyksekkäälle Nutrihaasteelle,

laihduta-helposti.netin toimitus

 

 

ps. oiva keino lähteä tähän mukaan on haastaa kaveri. Jaa siis linkkiä eteenpäin!

 


Tags

haahuilu, kysely, laihdutus, unelmointi, yrittäjyys


Lue myös:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked

  1. Hei, tuo kananmakuinen nuudelikeitto oli todella hyvää, yllätyin positiivisesti 😀 Paino aamulla -1,2 kg vähemmän kuin eilen 😀

  2. Hei, mukana ollaan, tavoitteena -20 kg pitkällä tähtäimellä. Tänään tulivat tilaamani patukat ja muut. Tsemppiä kaikille haasteen vastaanottaneille 😀

  3. Hei, otan haasten vastaan. -20 kg tavoitteena. Patukat ja muut vermeet tulivat tänään matkahuollon kautta. Lisää tilataan jatkossa. Tsemppiä kaikille mukana olioille 😀

  4. Mukana ollaan! Nutraus on ennestään tuttua, kaapissa on jo pusseja, mutta toivon tämän haasteen avulla pysyväni tiukemmassa linjassa syömisten kanssa. Edes tuon pari viikkoa 🙂

  5. Moi! Ehdottomasti mukana, mennään vaikka nimimerkillä “heluuna”!

    Vieläkin loppuvuodelta kiloja karistettavana!

    -H

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}