ENNEN KUIN LUET! 

klikkaa tästä ja lue nutrilett-suosituksemme vuodelle 2024!

Mihin laihdutusohjeisiin voi luottaa?

Onko juuri kuulemasi laihdutusohje varmasti oikea sinulle?

Saamme lähes päivittäin laihdutusvinkkejä ja tietoa lehdistä, televisiosta, työkavereilta ja monista muista paikoista. Mihin näistä oikeasti voi luottaa? Oneglmaksi usein muodostuu tiedon ristiriitaisuus – joka paikassa väitetään heidän menetelmän olevan kirkkaasti parempi kuin kilpailijat. Kynnys lääkärin konsultoimiseen on korkea – mutta jos et ole ihan varma mikä menetelmä sinulle sopii, se kannattaa. Mikäli et halua lääkäriä asialla vaivata, pidä kuitenkin mielessä seuraavat asiat:

[ad]
  • Laihduttamisessa ei ole yhtä oikeaa ratkaisua. Yksikään dieetti ei takuuvarmasti ole sellainen joka toimii jokaikisen ihmisen kohdalla. Sinun pitää löytää oikea dieetti itsellesi, ei kaverillesi.
  • Älä luota yksistään vitamiinivalmisteisiin dieettisi yhteydessä. Pyri aina löytämään terveellinen ruokavalio josta saat kaiken, tai ainakin suurimman osan, vitamiinitarpeistasi.
  • Todella monipuolisesta ruokavaliosta on hyötyä kehollesi – joten muista koettaa aina uusia ruokalajeja.
  • Laihdutuspillerit ja tehokuurit eivät ole tehottomia, mutta niistä ei pitäisi hakea pitkäaikaista parannusta ylipainoon. Niillä voi nopeuttaa laihtumista, mutta ne eivät ole lopullinen ratkaisu ylipainoon.
  • Kaikkea mitä mainostajat kertovat ei kannata ottaa todesta. Ole aina objektiivinen ja luota ensisijaisesti tuotteisiin jotka joku johon luotat voi vahvistaa toimiviksi.

Terve järki ja pieni taustatutkimus ennen suinpäin dieettiin syöksymistä kannattavat aina.


Tags

laihdutus


Lue myös:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}