ENNEN KUIN LUET! 

klikkaa tästä ja lue nutrilett-suosituksemme vuodelle 2024!

Laihdutustuotteiden Turvallisuudesta

Rasvanpolttoon markkinoidut Hydroxycut -valmisteet on vedetty pois markkinoilta. Niiden on epäilty aiheuttaneen maksavaurioita.”

Osa vajavaisesti tai vähän testatuista laihdutustuotteista voivat olla vaarallisia käyttää. Mikäli olette ko. tuotetta käyttäneet, kannattaa käyttäminen lopettaa välittömästi ja vaihtaa muihin, testatuihin ja turvallisiin tuotteisiin.

Laihdutustuotteet ovat oikein käytettynä todella hyvä ja mukava laihdutuksen vauhdittaja mutta kannattaa aina tehdä tutkimusta Internetissä ja erilaisilla laihdutusforumeilla. Hydroxycut selvästikään ei ole hyvä ratkaisu. Turvallinen ja testattu tuote on esimerkiksi Nutrilett.

On hyvä kuitenkin muistaa että pelkästään laihdutustuotteilla ei saavuta pysyviä ja parhaita tuloksia. Aina kannattaa parantaa kokonaisvaltaisesti elämäntapoja ja esimerkiksi ruokavaliota. Hyviä vinkkejä löydät näiltä sivuilta roppakaupalla juurikin tähän.

Lue Hydroxycutin poisvetämisestä lisää:
http://www.kaleva.fi/plus/juttu800679_page0.htm


Tags

laihduta, laihdutus, nutrilett


Lue myös:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked

  1. Minä tarkistan joka tuotteen Googlesta perusteellisesti ennen tilaamista. Laihdutus on hyödyllistä mutta ei terveyttä kannata sillä pilata. Mieti jos joku maksa posahtaa pillerien takia….huhhuh. Laihduttakaa terveellisesti.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}