ENNEN KUIN LUET! 

klikkaa tästä ja lue nutrilett-suosituksemme vuodelle 2024!

Kesä ja pakolliset höttödieetit

Kesä on saapunut. Sen myötä ja etenkin sen loppupuolella uudet (vanhat) dieettiartikkelit valtaavat lehdet ja nettijulkaisut.

On 10 vinkkiä laihdutukseen, on hittidieettejä julkkiksilta rapakon takaa, on “eksperttejä” jotka mainostavat kuka mitäkin, yleensä tuotteita, joissa heillä on omat lonkeronsa jotenkin mukana.

On jännittävää tavallaan, että joka vuosi tämä sama sykli toistuu samalla varmuudella.  Ja joka vuosi ihmiset lukevat, osa epätoivoisena, osa huvittuneena.

Ylipaino on vakava asia, ei siinä ole mitään huvittavaa. Tarkoitus ei ole mollata ihmisiä tällä postilla. Mutta joskus tulee mieleen väkisinkin, että missä on maalaisjärki. Googlatkaa (tai Bingatkaa, ihan millä vain 🙂 esimerkiksi “10 laihdutusvinkkiä” — artikkelien lukumäärä on rajaton. Ja kaikissa toistetaan samat asiat. Samat asiat, mitkä mekin täällä toistamme 🙂

Se on tarpeetonta. Kun hyväksyy perusasiat kerran, pääsee tulokseen oikeasti aika paljon reippaammin lopettamalla jatkuvan uusien ohjeiden etsimisen.

Syö vähemmän, liiku enemmän. Siinä se. Tätä yhtälöä voi täydentää millä haluaa, ruokaresepteillä, uusilla liikuntamuodoilla, jne.

Mutta se “taikapilleri” tai -keino mitä moni etsii…on vähän kuin yksisarvinen tai nuoruuden lähde. Ei semmoista oikeasti, aivan oikeasti, ole.

Laihdutus on kovaa työtä. Suhtaudu siihen sen ansaitsemalla vakavuudella, ja tulokset seuraavat paljon nopeammin. Älä uskottele itsellesi että ensi viikolla se maagisesti tapahtuu. Sen on tapahduttava juuri nyt. Ja keinoilla, jotka on todistettu toimiviksi vuosisatojen ajan.

Syö vähemmän, kuluta enemmän.

Syö vähemmän, kuluta enemmän.

Syö vähemmän, kuluta enemmän.

 


Tags

atkinsin dieetti, hyvä terveys, laihdutus


Lue myös:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}