ENNEN KUIN LUET! 

klikkaa tästä ja lue nutrilett-suosituksemme vuodelle 2024!

Ärsyttää niin p**velisti

Moi vaan kaikille, mua on ärsyttänyt jo pidemmän aikaa kun en vaan tunnu pystyvän pudottaan painoa. Olen normaali, 31 vuotias miespuolinen toimistotyötä tekevä jannu, mutta pistin nilkkani kunnolla rikki urheillessa 3 vuotta sitten ja sitä on seurannut lähinnä leikkauskierre.

Olen yrittänyt olla syömättä, mutta istumatyö ja pitkät päivät toimistolla tappavat nää hankkeet aina. Illalla sitten tulee ahmittua nopsaan jotain ja nukkumaan. Aivan toivoton tehtävä, aina kun yrittää lähteä vaikka aamulla uimaan, niin kuitenkin tulee niin kiire toimistolle että ei vaan ehdi. Ja nilkka ei salli oikeen muita liikuntamuotoja.

Oikeasti kaipaisin hyviä neuvoja, en edes ole hirvittävän painava – 94 kiloa ja 184 cm. Mutta kismittää tää touhu kun ennenkuin nilkka pamahti pelailin futista ja sählyä töiden jälkeen työporukalla usein.

MIten mä pääsisin takaisin laihduttamisen makuun?? Vinkit olis tarpeen. 🙁


Tags

hyvä terveys, istumatyö, laihdutus, painonhallinta, urheiluvamma


Lue myös:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked

  1. Joops, 10 vuotta kunnan hommissa. Istun ja istun ja istun. Ja palavereja riittää. Laihdutus on tullut vähän kuin hankalaksi tätä kautta. Talvella hiihdän, mutta siihen se jää…. Istumatyöt on joutavia.

  2. Hei, vähän samaa ongelmaa ollut täälä. Vaan jouduinpa työttömäksi tuossa joku kuukausi sitten ja kummasti on muuten helpottanut. En ole katkera, lähinnä yritän löytää jotain positiivista tästäkin tilanteesta. Ei ole enää pelkkää istumista koko päivä ja voi syödä rauhassa terveellisesti. Laihdutus on ainakin helpottunut. Uskomatonta mutta totta. 🙁 Noh, lähdenpä tästä lenkkipolulle. Tsemppiä sinnekin, minulle alkaisi jo tosin tämä toimettomuus riittää. Terveys ja laihdutus edistyy – mielenterveys ei niinkään.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}