May 7

miten luistan aina asioista?

1  comments

1.olen sopinut itseni kanssa, että teen 20 vatsaa päivässä. Riittääkö se?
2.Kun olen käynyt lenkillä, tai tehnyt muuta liikuntaa, sorrun aina ahmimaan, suklaata ja limsaa sipsejä ja pullaa. Olen myös jättänyt niitä ostamatta,ja silloin kun huomaan, että minulla ei ole suklaata, saatika sitten sipsejä kaapissa. Silloin syön sokeria, kaakaojauhetta ja voita aivan sokeana ja jossei muuta ole, syön nomparelleja! Mikä tässä mättää?


Tags

liikunta, ruokavalio, terveellinen elämäntapa


You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked

  1. Kuullostaa siltä että olet aikamoisissa hiilarihimoissa… Sipseistä ja karkeista (tms rasvaisesta/suolaisesta/makeasta) tulee “huumetta” kun niitä liikaa syö. Itekki tuon olen huomannut että sitten kun sortuu niin kyllä ne nonparellitki maistuu 😀 Mutta jos pitää ittensä vahvana jonku aikaa eikä syö tommosia roskia niin kroppakin hyvin nopiaa tottuu siihen. Plus makuaisti. Aloitappa moisten mättöjen korvaus vaikkapa makeilla hedelmillä ja vaihda sipsit johonkin muuhun rapeaan (porkkanasiivut, hapankorppu). Aluksi voi maistua puulta mutta makuaisti tosiaan tottuu hyvin nopeasti vähäsuolaisempaan ruokaan!
    Lenkin tms urheilun jälkeen varsinainen superjuoma syntyy kun mixaat piimää/maitorahkaa, marjoja, ananasta ja selleriä (nuo kaksi poistavat nesteitä) ja inkivääriä (tosi hyvää elimistölle). Tuore pinaatti on kokeilemisen arvonen; hyvää kropalle eikä maistu smoothiessa jos seas vaikkapa ananasta. Itse himoitsen joka päivä pirtelöitä ja jopa jäätelö on alkanut maistua liian makealta piimäpirtelön rinnalla! 😉

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}