ENNEN KUIN LUET! 

klikkaa tästä ja lue nutrilett-suosituksemme vuodelle 2024!

Kivaa!

Heipä hei kaikki! Olen aloittanut laihdutuksen tai ehkä ennemmin kevennyksen parisen viikkoa sitten. Olen todennut, että tämähän on kivaa. Kaikki on asenteesta kiinni 🙂

Olen vähentänyt syömisen minimiin ja lisännyt liikuntaa näin lomaillessa. Opiskelen urheilua ulkomailla, että ei tämä sinänsä uutta touhua ole, mutta päätin ottaa itseäni niskasta kiinni nyt lomallakin. Eikä se nyt haittaakkaan vaikka jotain lähtisi, mutta ettei nyt ainakaan lisää tulisi.

Pyrin välttämään viljaa, riisiä ym mahdollisimman tehokkaasti ja suosin erityisesti tuoreita kasviksia ja kalaa. Välipalat olen jättänyt pois, syön vain pienen aamupalan (1 dl jugurttia) ja päivällä tonnikalasalaattia, ilman kastikkeita (kurkkua, tomaattia, maissia, herkkusientä, tonnikalaa ja raejuustoa, päälle suolaa ja pippuria ripaus). Illalla syön hedelmää ja pähkinöitä.

Urheilua koitan harrastaa omatoimisesti mahdollisimman paljon aina kun töiltä ehtii, juoksua ja lihaskuntoa.

Mielestäni tämä on hauskaa!! Asennoitukaa hyvät ihmiset kunnolla siihen mitä aloitatte niin uskon ettei mikään ole mahdotonta, ja juokaa vettä, PALJON! 🙂 Varsinkin näin kesähelteillä.


Tags

kevennys, laihdutus, liikunta, syöminen, urheilu, vilja


Lue myös:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked

  1. Onpa mahtava lukea kerrankin jotain positiivista tältä saralta ;D Yleensä tulee aina vain valitusta ja voivottelua. Ja sitten kerrotaan perään että “ai niin syön joka ilta masennukseeni ja en vain saa otetta”… eli ongelma ei ole metodeissa vaan ylipäätään muualla elämässä 😀 Positiivisuudella tosiaan voi valloittaa maailman niin laihdutuksen kuin muun elämän saralla!

    Tsemppiä ja kiitos päiväni piristämisestä!

    m

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}