Paastoa Jäljittelevä Tehokuuri

Sinulle joka haluat hieman tehokkaamman lähtölaskennan dieettiin, tai vaikkapa pidemmän herkuttelujakson jälkeen takaisin lähtöpisteeseen on nyt ratkaisu.

ProLon® on yksi harvoista perinpohjaisesti tieteellisesti tutkituista kuureista (ks. tämä linkki), joka ravitsee kehoasi minimaalisesti viiden päivän ajan. Näin ollen se jäljittelee paastoa (fasting mimicking), ja paastollahan on tunnetusti monia potentiaalisia terveysvaikutuksia.

ProLon ei ole kaikille. Se on aavistuksen verran rankka: joka päivä saat syödäksesi muutaman erilaisen aterian. Näissä on pussikeittoja, oliiveja, energiapatukoita, erilaisia teejuomia. Mutta ideana on nimenomaan pienet ateriat, jolloin kehosi käyttäytyy kuten se olisi paastotilassa.

Mutta se toimii — järisyttävän hyvin! Kuten kaikkien tuotteiden kanssa, suosittelemme tietenkin ottamaan yhteyttä lääkäriisi jos aloittaminen epäilyttää. ProLon:sta löytyy kuitenkin useita eri online-yhteisöjä (mm. Redditissä) ja sillä on vankka fanipohja maailmalla.

Olemme ProLon-affiliate, ja meidän kauttamme tilaamaan pääset tästä linkistä.

PS. mikäli et ole varma tuotteesta, suosittelemme kuuntelemaan ProLonin luojan. Dr. Valter Longon podcasteja aiheesta: https://www.google.com/search?q=valter+longo+podcast